Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΟΜΙΛΟΣ & ΙΔΡΥΣΗ

ΟΜΙΛΟΣ & ΙΔΡΥΣΗ

Ο Όμιλος B & F, με εμπειρία και γνώση πάνω από 42 χρόνια, είναι σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους και δυναμικότερους ομίλους στο χώρο της γυναικείας ένδυσης στην Ελλάδα, με επιπλέον παρουσία σε 20 χώρες διεθνώς και διαρκώς αυξανόμενες ετήσιες πωλήσεις και μερίδιο αγοράς.

Ο Όμιλος B & F πωλεί τα γυναικεία ενδύματα και αξεσουάρ με τα παρακάτω δύο εμπορικά σήματα (brands) που κατέχει:      

bsb-logo       

Ο Όμιλος B & F αποτελείται από τη μητρική εταιρεία B & F ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ και τις θυγατρικές BSB FASHION S.A. (Ρουμανία),BITHAGIO LIMITED (Κύπρο),και B&B BUILDINGS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε (Ελλάδα) στις οποίες κατέχει ποσοστό συμμετοχής 99,747%,100% και 100% αντίστοιχα. Ο Όμιλος, μέσω της εταιρείας BSB FASHION S.A., δραστηριοποιείται στη Ρουμανία στη λιανική πώληση (μέσω εταιρικών καταστημάτων και online πωλήσεων) των brands BSB και lynne της μητρικής εταιρείας.

Επίσης, ο Όμιλος B & F δραστηριοποιείται στην εκμετάλλευση ακινήτων.

B & F ΙΔΡΥΣΗ

Η B & F ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ιδρύθηκε το 1980 (με διαφορετικές επωνυμίες και νομικές μορφές από τότε έως σήμερα) από το Βασίλη και τη Σοφία Μπιθαρά και πολύ γρήγορα εξελίχθηκε σε ένα ισχυρό γυναικείο «love brand», που αποτέλεσε τον κορμό για τη δημιουργία του Ομίλου B & F. Ο Όμιλος B & F πλέον «αναπτύσσεται δυναμικά» και πρωταγωνιστεί ανάμεσα σε πολυεθνικούς κολοσσούς ένδυσης, έχοντας σταθερή επέκταση στην Ελλάδα αλλά και συνεχή διείσδυση στις αγορές του εξωτερικού.

Η B & F ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ απέκτησε μετοχές της εταιρείας LYNNE ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ το έτος 2006, την οποία απορρόφησε το 2012 και απέκτησε το εμπορικό σήμα lynne. Το brand lynne έχει σταθερά ανοδική πορεία στο χώρο της γυναικείας ένδυσης στην Ελλάδα και ο Όμιλος έχει καταρτίσει ένα στοχευμένο και φιλόδοξο πλάνο για την ανάπτυξή του στο εξωτερικό.