Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Για τον Όμιλο B & F, ο παράγοντας της συνεισφοράς αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αρχές του. Ως αποτέλεσμα, είναι αρκετές οι δράσεις κοινωνικής ευθύνης που έχει αναλάβει, στηρίζοντας, πάντοτε με σεβασμό και ευαισθησία στις ανθρώπινες αξίες, ομάδες και γενικότερα μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, με σκοπό να ενισχύσει το πολύτιμο έργο τους.

Παρακάτω, οι σημαντικότερες χορηγίες κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου:

Από το 2013 έως και σήμερα, στο πλαίσιο του μουσικού event MADWALK, διοργανώνει κάθε χρόνο μία φιλανθρωπική δράση «BSB CHARITY ACT» με σκοπό την ενίσχυση διάφορων μη κερδοσκοπικών οργανισμών. Συγκεκριμένα:

Το 2017,  παρουσίασε ένα συλλεκτικό φούξια φόρεμα που σχεδίασε και στη συνέχεια διέθεσε προς πώληση μέσα από το δίκτυο των καταστημάτων της. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του φορέματος προσφέρθηκε στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Το 2016, δημιούργησε ένα χρυσό συλλεκτικό φόρεμα. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του ενίσχυσε οικονομικά τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Αγέννητου Παιδιού, «ΑΓΚΑΛΙΑ».

Το 2015, δημιούργησε ένα λευκό δαντελένιο συλλεκτικό φόρεμα και μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του δόθηκε για την ενίσχυση του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ». 

Το 2013 και το 2014, σε συνεργασία της με την Coca-Cola light η οποία ήταν και ο μέγας χορηγός του MADWALK, δημιούργησε ένα συλλεκτικό κόκκινο φόρεμα. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του φορέματος προσφέρθηκε και τις δύο χρονιές στην ΕΕΛΙΑ (Ελληνική Εταιρεία Λιπιδιολογίας, Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου).

Το 2012, συνεργάζεται για πρώτη φορά με την Coca-Cola Light και δημιουργεί το αξεσουάρ-σύμβολο της παγκόσμιας καμπάνιας «Feel Your Heart», με σκοπό να αφυπνίσει τις Ελληνίδες για τα θέματα που αφορούν στις καρδιαγγειακές παθήσεις. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του αξεσουάρ ενίσχυσαν την ΕΕΛΙΑ (Ελληνική Εταιρεία Λιπιδιολογίας, Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου).

Το 2008, είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που δημιούργησε προς πώληση μια σειρά ρούχων από 100% οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.

Το 2007, συμμετέχει ενεργά στον Τηλεμαραθώνιο Αγάπης, που πραγματοποιείται για 2η συνεχή χρονιά από τον όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ για την ενίσχυση 12 ιδρυμάτων με παιδιά, αναλαμβάνοντας το σχεδιασμό και την αποκλειστική διάθεση συγκεκριμένων t-shirts μέσω των καταστημάτων της στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Το 2006, γίνεται χορηγός του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Θαλασσίου Σκι 2006.

Το 2005, γίνεται χορηγός της καμπάνιας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, έχοντας την αποκλειστικότητα στο σχεδιασμό, την παραγωγή και τη διάθεση των ρούχων που φέρουν τους «4 κύκλους ζωής». Επίσης, το ίδιο έτος γίνεται επίσημος χορηγός και της Ευρωπαϊκής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Το 2004, γίνεται ο επίσημος χορηγός της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, ενισχύοντας τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών για την επίτευξη της μέγιστης διάκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.