Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Ο Όμιλος B & F έχει τα ακόλουθα δίκτυα πωλήσεων:

  1. Το δίκτυο λιανικής, όπου συμπεριλαμβάνονται α) τα εταιρικά καταστήματα στην Ελλάδα και τη Ρουμανία, β) τα καταστήματα στην Ελλάδα τα οποία λειτουργούν υπό το σύστημα σύμβασης δικαιόχρησης (franchising) με παραγγελιοδοχική αντιπροσωπεία ή με το σύστημα της εμπορικής συνεργασίας με παραγγελιοδοχική αντιπροσωπεία, και γ) τα ηλεκτρονικά καταστήματα.

  2. Το δίκτυο χονδρικής, όπου συμπεριλαμβάνονται α) οι πωλήσεις σε πολυκαταστήματα στην Ελλάδα εντός των οποίων υπάρχουν καταστήματα (Shop in Shop), β) οι πωλήσεις σε καταστήματα συνεργατών με σύμβαση δικαιόχρησης (franchising) ή με το σύστημα της αποκλειστικής διάθεσης ειδών, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, γ) οι πωλήσεις σε καταστήματα συνεργατών λιανικής (multi-brand stores) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, δ) οι πωλήσεις σε εμπορικά κέντρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, και ε) οι πωλήσεις σε αντιπροσώπους στο εξωτερικό.

Ο Όμιλος B & F αριθμεί 167 φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα, εκ των οποίων τα 118 βρίσκονται στην Ελλάδα και τα 49 στο εξωτερικό. Στα παραπάνω καταστήματα περιλαμβάνονται:
•    61 εταιρικά καταστήματα της εταιρείας B & F σε βασικούς εμπορικούς δρόμους και εμπορικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα. Από αυτά, τα 31 είναι καταστήματα του brand «BSB» και τα υπόλοιπα 30 του brand «lynne».
•    36 καταστήματα στην Ελλάδα, τα οποία λειτουργούν υπό το σύστημα σύμβασης δικαιόχρησης (franchising) με παραγγελιοδοχική αντιπροσωπεία ή υπό το σύστημα της εμπορικής συνεργασίας με παραγγελιοδοχική αντιπροσωπεία,
•    5 σημεία πώλησης υπό μορφή καταστήματος εντός πολυκαταστημάτων σε όλη την Ελλάδα (Shop in Shop),
•    4 ηλεκτρονικά καταστήματα πώλησης στην Ελλάδα των brands BSB και lynne για πωλήσεις στην εσωτερική αγορά, και τα Β2Β για πωλήσεις των brands BSB και lynne στο εξωτερικό,
•    27 καταστήματα αποκλειστικής πώλησης των προϊόντων της Εταιρείας σε εμπορικούς δρόμους και εμπορικά κέντρα στη Ρουμανία, μέσω της θυγατρικής της BSB FASHION S.A.,
•    2 ηλεκτρονικά καταστήματα πώλησης στη Ρουμανία των brands BSB και lynne αντίστοιχα, μέσω της θυγατρικής της BSB FASHION S.A.,
•    δίκτυο 32 καταστημάτων συνεργατών με σύμβαση δικαιόχρησης (franchising) ή υπό το σύστημα της αποκλειστικής διάθεσης ειδών σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Αλβανία, Αρμενία, Κόσοβο και Κουβέιτ.
Ο Όμιλος B & F διαθέτει παρουσία μέσω δικτύου πωλήσεων χονδρικής (multi-brand stores) σε 241 σημεία πώλησης στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Είναι καταστήματα τα οποία πωλούν ταυτόχρονα περισσότερα του ενός και διαφορετικά εμπορικά σήματα.
Ο Όμιλος B & F διαθέτει παρουσία μέσω δικτύου πωλήσεων χονδρικής σε 588 σημεία πώλησης στο εξωτερικό (multi-brand stores) και σε σημαντικά δημοφιλή εμπορικά κέντρα. Ειδικότερα, το brand BSB έχει παρουσία στα ακόλουθα εμπορικά κέντρα:
•    La Rinascente (Ιταλία) στις πόλεις: Μιλάνο, Κάλιαρι – Σαρδηνία, Μόντσα, Φλωρεντία, Κατάνια – Σικελία.
•    Coin Department Stores / Amedeo D. (Ιταλία) στις πόλεις: Μπρέσα, Μιλάνο (σε δύο corners), Μπέργκαμο, Ρώμη, Τρεβίζο, Πάντοβα, Κατάνια – Σικελία, Σάσσαρι – Σαρδηνία.
•    Yeans Halle (Γερμανία) στις πόλεις: Άουγκσμπουργκ, Λούντβιγκσμπουργκ, Χαϊλμπρόν, Καρλσρούη, Λέονμπεργκ, Στουτγκάρδη, Ντάρμστατ, Κόμπλεντς.

Ο Όμιλος B & F πραγματοποιεί online πωλήσεις στην Ελλάδα για τα δύο brands που κατέχει μέσω των ηλεκτρονικών καταστημάτων www.bsbfashion.com,

www.lynneshop.com, και στο εξωτερικό online πωλήσεις των brands BSB και lynne μέσω των ηλεκτρονικών  καταστημάτων  https://b2b.bsbfashion.com, και http://b2b.lynneshop.com .
Επίσης, για την αγορά της Ρουμανίας οι online πωλήσεις πραγματοποιούνται στο τοπικό νόμισμα (LEI) μέσω των ηλεκτρονικών καταστημάτων για τα δύο brands που κατέχει: www.bsbfashion.com/ro και www.lynneshop.com/ro.
Η φιλοσοφία του Ομίλου B & F για δημιουργία σύγχρονης, αλλά παράλληλα προσιτής μόδας για γυναίκες, σε συνδυασμό με τη δέσμευσή του για άριστη ποιότητα, έχει ως αποτέλεσμα τη σταθερή ανάπτυξη και την άμεση ανταπόκριση στις απαιτήσεις της διεθνούς αγοράς και έχει συντελέσει στην εξελισσόμενη και συνεχώς ανοδική πορεία του